АНОНС: Зустріч із “кіборгами” на тему мандрів як психологічної реалібітації (збір коштів на операцію басисту “Кому вниз”)

“Експертний корпус” запрошує всіх охочих стати учасниками зустрічі на тему мандрів як засобу психологічної реалібітації.

18 січня в ресторані “Остання барикада” про свій досвід мандрівок і війни розкажуть двоє учасників оборони Донецького аеропорту – Олександр Чуб і Дмитро Вербич (друг “Івіч”).

“Їхні знання стануть у пригоді всім, хто мріє мандрувати, але зупиняється перед страхом невідомості. Подорож (як і війна) – це шлях від втрати себе до самозаглиблення. У розповідях хлопців ви не почуєте рецептів пакування речей, центральною темою розмови буде процес самопізнання, який змінює та розширює людську свідомість”, – йдеться в анонсі.

Сергій Степаненко, гурт “Кому вниз”

Зустріч буде присвячена збору коштів на операцію з пересадки нирки Сергію Степаненку, бас-гітаристу та ідеологу творців Музики Високого Духу – гурту “Кому вниз”.
Докладніше про те, як ще можна висловити свою підтримку – тут.

Під час заходу звучатиме добірна лірика, народжена в мандрах та на війні.
Вірші читатимуть їх автори та незрівнянний Андрій Середа, лідер “Кому вниз”.
Наскрізним мотивом зустрічі буде музика співця війни Олексія Бика.
Звісно, в повітрі бринітиме дух гурту “Кому вниз”.

Організатори запрошують:
“Чекаємо на вас 18 січня о 18:30 в атмосферній та вишуканій “Останній барикаді” за адресою: Київ, Майдан Незалежності, 1 (ТРЦ “Глобус”, підземна частина з боку готелю “Козацький”)”.

Читайте також:
Війна за ветерана.
Як суспільство й держава борються за психологічну адаптацію учасників АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна