За добу 78 обстрілів, троє поранених, – штаб АТО

 

За минулу добу, 12 січня, зафіксовано 78 обстрілів з боку бойовиків. Троє військових ЗС України зазнали поранень. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь у бік позицій ЗСУ з мінометів в районі Водяного та Широкиного. Павлопіль, Гнутове, Красногорівку, Мар’їнку, Водяне та Широкине обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. Бойова машина піхоти вела вогонь по Талаківці. По Широкиному та Талаківці “працював” снайпер.

На Луганському напрямку – зі 152-міліметрової артилерії було обстріляно Калиново-Папасну та Новозванівку. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Золотому, Сентянівці, Новозванівці та Кримському, із гранатометів та стрілецької зброї – по Новозванівці та Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 та 82 мм ворог обстріляв Луганське, Троїцьке та Зайцеве. “З гранатометів та стрілецької зброї обстрілювали наші позиції в районі Кам’янки, Луганського, Зайцевого, Авдіївки та Троїцького. По Луганському вогонь вела БМП противника”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
Тіла трьох загиблих морпіхів у моргу Донецька, вони знищили п’ять “орків”, – блогер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна