Порошенко представив нового голову Одеської ОДА, який продовжить справу Саакашвілі

 

Президент Петро Порошенко представив в Одесі нового керівника обласної держадміністрації Максима Степанова.

На зустрічі з керівниками органів влади різних рівнів він висловив сподівання, що найгірше для Одеської області та країни вже позаду, а 2017-й має стати роком економічного зростання та наведення ладу.

“Впевнений, що на сьогодні моє рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі в якості очільника обласної державної адміністрації, Максима Степанова – це є правильне рішення”, – заявив Порошенко.

“Людина, яка має дві вищі освіти, яка не нова на Одещині – має досвід роботи в якості першого заступника голови обласної державної адміністрації, людина, яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, брати на себе чіткі зобов’язання і їх виконувати”, – сказав глава держави.

Президент подякував Степанову за роботу на посаді керівника державного поліграфкомбінату “Україна” “в дуже непростих умовах”, коли треба було запускати документи нового зразка – біометричні закордонні паспорти та внутрішні пластикові посвідчення особи тощо.

“Він не лише господарник з великої літери, але й громадський діяч, людина, яка має досвід державного керівництва”, – сказав Порошенко про Степанова, додавши, що на чолі з ним Одеський регіон зможе продемонструвати “дуже добрий результат”.

Порошенко попросив надати підтримку Степанову, який має від президента “конкретні завдання” – зокрема ті, з якими не впорався попередній керівник області Михеїл Саакашвілі.

Голова держави підписав наказ про призначення Максима Степанова просто на зустрічі, а замість традиційного букету презентував йому посвідчення, зазначивши, що тепер на таких церемоніях чоловікам квіти не дарують.

Читайте також:
“Бо довкола всі погані”. Соцмережі про відставку Саакашвілі

Саакашвілі вважає російський компромат на Трампа чорним піаром

Як інформує “Українська правда“, під час представлення Степанова Петро Порошенко грубо обірвав одного з керівників місцевих органів влади.

Говорячи про збільшення бюджету органів місцевої влади, президент раптово перервався: “Опустіть руку. Вам погано?”

Із зали намагалися щось відповісти президенту, але Порошенко заявив: “Ви коли потім будете президентом – я вас запрошу, і ви виступите замість мене…”

“Вибачте, я Вам поки що слова не давав. Ви призначені указом президента – прошу сісти. Якщо ви хочете доповісти президенту будь-яку інформацію, я вам надам цю можливість, сідайте”, – сказав Порошенко.

Після зустрічі він покликав голову адміністрації, який піднімав руку.

 

Як повідомляла “Новинарня“, попередній голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі подав у відставку 7 листопада 2016 року на знак незгоди з корумпуванням влади в регіоні за згоди Києва.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна