Саакашвілі вважає російський компромат на Трампа чорним піаром

 

Колишній голова Одеської обласної держадміністрації, президент Грузії у 2004-2013 роках Міхеїл Саакашвілі вважає інформацію про можливу наявність у Росії компромату на нообраного президента США Дональда Трампа “чорним піаром”.

Про це Саакашвілі написав у своєму “Фейсбуці“.

“Новообраний президент Трамп відвідував Грузію у діловій поїздці. Під час цієї поїздки і під час моїх численних візитів до нього в Нью-Йорку я бував із ним у різних неформальних ситуаціях.
Я можу підтвердити, що він одночасно є дуже цікавою і вражаючою особистістю, в компанії якої приємно перебувати, але в той же час це дуже гідна і завбачлива людина. Я не можу собі уявити, щоб він опинився в ситуації, коли його дії можуть бути використані проти нього такими, як Путін”, – наголосив Саакашвілі.

“По-моєму, вся ця історя є класичним прикладом чорного піару. І я говорю про це, виходячи з особистого гіркого досвіду, адже такі брудні методи брехливої пропаганди вже багато років використовуються проти мене”, – зазначив екс-глава Грузії.

Під час президентства Саакашвілі критичні до нього, зокрема російські, ЗМІ неодноразово намагалися приписати йому романи з підлеглими, вказуючи на те, що грузинський президент призначає на посади в уряді та інших державних структурах молодих красивих жінок.

Читайте також:
Трамп визнав причетність Росії до кібератак на США і висловив надію,
що налагодить добрі відносини з Путіним

Розвідка США оприлюднила доповідь про втручання Росії на користь Трампа.
Той пообіцяв посилити кібербезпеку

 

https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/posts/1414862548544122?__mref=message_bubble

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна