Різдвяна доба АТО: понад 70 обстрілів, шестеро поранених

 

У день Різдва, 7 січня, ніхто з українських військових унаслідок бойових дій на Сході не загинув, але шість армійців зазнали поранень. Про це на брифінгу за підсумками минулої доби повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, троє військовослужбовців отримали поранення в результаті обстрілу біля села Троїцьке на Донеччині, ще троє – біля н.п. Кримське на Маріупольському напрямку.

За повідомленням прес-центру штабу АТО, загалом за добу 7 січня відбулося 72 обстріли з боку бойовиків – найбільше з початку 2017 року.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти вели вогонь по Водяному, а з мінометів різних калібрів – по Мар’їнці, Павлополю, Широкиному та Талаківці. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – по Павлополю, Красногорівці, Мар’їнці, Гнутовому, Старогнатівці, Водяному, Талаківці, Широкиному.

На Луганському напрямку – з мінометів різних калібрів – по Троїцькому та Новоолександрівці. З гранатометів та стрілецької зброї по Лобачевому, Новоолександрівці, Кримському, Станиці Луганській, та Новозванівці.

На Донецькому напрямку – з мінометів калібру 82 мм та озброєння БМП бойовики обстрілювали село Троїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Піски, Авдіївку, Майорськ, Новолуганське та Луганське. 

Читайте про минулу добу:
двоє поранених, бойове зіткнення в Різдвяну ніч

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна