У “ДНР” зростання економіки збільшилося до 52%, – Захарченко

 

Для економіки територій Донецької області, контрольованих бойовиками угруповання “ДНР”, 2016 рік був дуже важкий, але набагато кращий, ніж 2015-й. Економіка окупованих районів Донеччини зросла більш як на 50% – про це заявив ватажок “ДНР” Олександр Захарченко.

“У 2015 ми втрачали підприємства, при всіх наших зусиллях багато підприємств просто закривалися. Це було пов’язано і з активними бойовими діями з боку ЗСУ, і з масованим руйнуванням нашої інфраструктури, зокрема газопроводів, ліній електропередач та водопостачання”, – визнав маріонетковий лідер терористів.

“2016 рік – це рік стабілізації, в першій половині року ми змогли сказати, що економіка стабілізувалася. Багато в чому це відбулося завдяки інтеграції нашої економіки в Російську Федерацію. Підприємства “ДНР” змогли налагодити свої ринки збуту на Росію. Це дало додатковий дохід в республіканський бюджет”, – сказав він.

“За підсумками року зростання економіки збільшилося до 52%. Це дуже великий показник. Ми вийшли на тримісячне планування бюджету, раніше ми планували бюджет на місяць”, – цитує Захарченка Репортер.dn.ua.

Читайте також:
Лише на зарплати й пенсії “ДНР/ЛНР” Росія шле понад 1 млрд. євро щороку.
Це більше бюджету Вірменії – розслідування Bild

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна