Доба АТО: менше обстрілів, один поранений

 

За минулу добу, 5 січня, внаслідок бойових дій загиблих у лавах військових ЗС України немає, але один військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, армієць дістав поранення в результаті обстрілу біля Новозванівки.

Як повідомив прес-центр штабу АТО, минулої доби “російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках”. При цьому загальна кількість обстрілів з боку бойовиків скоротилася – до 32.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та гранатометів різних систем вони вели вогонь по Новозванівці. З гранатометів – по Талаківці та Станиці Луганській, а по Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти вели вогонь по Мар’їнці. З гранатометів та стрілецької зброї – по Гнутовому, Павлополю, Широкиному, Мар’їнці, Красногорівці, Водяному та Новотроїцькому. По Старогнатівці вогонь вела БМП противника.

На Донецькому напрямку зі 152-міліметрової артилерії противник обстріляв позиції ЗСУ в районі Троїцького, а з 82-міліметрових мінометів – по Авдіївці. З гранатометів та стрілецької зброї стріляли по Луганському та Авдіївці. 

Читайте також:
Бутусов: За рік тільки одна бригада й полк “ДНР”
втратили стільки бійців, скільки всі частини ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна