Доба АТО: 39 обстрілів, двоє поранених

 

Жоден український військовий не загинув унаслідок бойових дій 3 січня, однак двоє отримали поранення.
Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

Уранці прес-центр штабу АТО поінформував, що за минулу добу, 3 січня, відбулося 39 обстрілів з боку бойовиків.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Широкине. З озброєння БМП та гранатометів неодноразово вели вогонь по Широкиному, Павлополю, Мар’їнці та Водяному. По Широкиному та Талаківці також вогонь вели снайпери.

Із гранатометів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська протягом дня неодноразово обстрілювали Новозванівку, що на Луганському напрямку.

На Донецькому напрямку – з 82-міліметрових мінометів – село Луганське, а з гранатометів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по наших позиціях в районі Майорська, Зайцевого, Луганського, Авдіївки та Пісків.

Як відомо, раніше Тристороння контактна група в Мінську домовилася про всеохопний режим тиші в зоні АТО з нагоди новорічних свят, починаючи з 24 грудня.

Читайте також:
Перед Новим роком військовий із Кіровоградщини вчинив самогубство біля Гнутового, – ОВК

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна