Перша бойова втрата АТО 2017 року: у лікарні Дніпра помер поранений

 

У Дніпропетровській обласній клінічній лікарні ім. Мечникова 3 січня помер один із поранених військовослужбовців, яких напередодні доправили до медичного закладу із зони АТО. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на телеканал “112 Україна“.

“У лікарні імені Мечникова помер боєць, якого доставили до Дніпра напередодні. 34-річного військового привезли у стані коми з численними осколковими пораненнями голови. Лікарі зробили все можливе, однак врятувати його не вдалося”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що в “Мечку” в перші дні нового року були доправлені ще троє бійців, і вони зараз перебувають у реанімації.
Як зауважив у коментарі головний лікар Сергій Риженко, поранення у військових складні, але вони одужують.

Нагадаємо, протягом 1-2 січня, згідно із заявами речника  Міноборони, внаслідок бойових дій четверо військових зазнали поранень.
При цьому небойові втрати через алкоголь – двоє загиблих і четверо поранених за два дні (1+2 та 2+2).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна