СБУ заборонила в’їзд в Україну акторові з “Інтера”, який зіграв бойовика “ДНР” у російському фільмі

 

Служба безпеки України 29 грудня заборонила в’їзд в Україну російському акторові Яну Цапніку. Він відомий тим, що зіграв роль донецького бойовика з позивним “Майор” у пропагандистському фільмі “Воєнний кореспондент” на російському каналі НТВ.

 Також Цапнік зіграв роль у новорічному “вогнику” на українському каналі “Інтер”.

Про це на своїй сторінці у соцмережі написав голова Нацради з питань телебачення та радіомовлення Юрій Артеменко, опублікувавши документ СБУ щодо росіянина.

“Враховуючи зазначене, 29 грудня 2016 року громадянину Російської Федерації Цапніку Яну Юрійовичу винесено постанову про заборону в’їзду в Україну терміном на п’ять років та проінформовано Міністерство культури України для внесення його до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України”, – сказано в листі СБУ на адресу Артеменка.

“Якщо Ян Цапнік дійсно бере участь у новорічному “вогнику” на “Інтері”, сподіваюсь, що телеканал зверне увагу на інформацію від СБУ та своєчасно приведе свій ефір у відповідність”, – додав Артеменко.

Читайте також:
СБУ заборонила в’їзд в Україну Наташі Корольовій. ДОКУМЕНТ

“Любов, голуби і вата”. Російський актор Михайлов-“Кузякін” пообіцяв Донецьку кінофестиваль. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна