На всіх напрямках АТО активізувалися ворожі снайпери

 

За минулу добу, 29 грудня, зафіксовано 45 обстрілів з боку бойовиків по позиціях ЗС України. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстріляли Красногорівку й Талаківку. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Талаківку, Павлопіль, Гнутове та Водяне.

На Донецькому напрямку з гранатометів та мінометів були обстріляні позиції в районі Луганського, Троїцького, Зайцевого, Верхньоторецького, Авдіївки та Крутої Балки.

На Луганському напрямку з мінометів противник вів вогонь по Малиновому. Із гранатометів – по Балці Крутенькій, Новозванівці, Станиці Луганській.

“На всіх трьох напрямках активізувалися снайпери. Вони вели вогонь поблизу Гнутового, Водяного, Талаківки, Новозванівки та Авдіївки”, – сказано в зведенні.

Читайте також про подію 29 грудня:
Україна передала бойовикам ОРДЛО 15 їхніх прибічників-кримінальників. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна