Суд забрав у екс-міністра Захарченка землю під Києвом

 

Прокуратура повернула в державну власність земельну ділянку площею майже 1 гектар, яка належала родині Віталія Захарченка, міністра внутрішніх справ часів Януковича.
Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Зазначається, що виконавчий комітет Підгірцівської сільської ради передавав землю сім’ї Захарченка, порушивши норми земельного законодавства.

“Зважаючи на виявлені порушення, прокуратурою було заявлено до суду позовну заяву щодо визнання незаконними та скасування рішення, визнання недійсними державних актів на право приватної власності на земельні ділянки загальною площею майже 1 га. Справа розглядалася неодноразово судами різних інстанцій”, – сказано в повідомленні.

Господарський суд Київської області прийняв рішення про задоволення позовних вимог прокуратури та скасував рішення про надання землі родині Захарченка.

Як відомо, після Революції Гідності глава МВС Віталій Захарченко разом з іншим екс-керівництвом держави втік до Росії.

Читайте також:
Завдяки “помилці” ГПУ спливла фешенебельна нерухомість Ляшка поруч із Порошенком

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна