Хороша новина: в зоні АТО – без втрат

 

За минулу добу, 27 грудня, в результаті бойових дій на Сході в лавах Збройних сил України немає ані поранених, ані загиблих. Про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

“Одразу розпочну з хороших новин. За минулу добу внаслідок бойових дій жоден військовий не загинув і не був поранений”, – сказав полковник Лисенко.

За словами речника, найгарячішою залишається ситуація в районі Широкиного, Маріупольський напрямок.

Він додав, що на Донецькому напрямку по всьому фронту порушується режим тиші: на Світлодарській дузі, в районі Горлівки, Авдіївки та Донецького аеропорту.
Загалом на Донецькому напрямку зафіксовано 15 обстрілів.

Є інформація про те, що бойовики підтягнули РСЗО БМ-21 “Град” у районі Світлодарської дуги. “Але ворог поки їх не застосовує”, – зазначив Лисенко.

Нагадаємо, з 00:00 24 грудня в зоні АТО було домовлено про “всеохопний режим тиші”. Бойовики дотримувалися його тільки півдня 24 грудня.

Читайте також:
З кожним “днем тиші” бойовики нарощують кількість обстрілів: 44 за минулу добу

Генштаб назвав цифри втрат ЗСУ у цьому році і з початку війни

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна