Гройсман презентував проект дій уряду до 2020 року

 

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну 28 грудня презентував проект середньострокового плану пріоритетних дій уряду на період до 2020 року.

За його словами, план базується на п’яти основних пріоритетах та містить 85 пріоритетних напрямів діяльності уряду протягом 2017-2020 років.
Серед головних пріоритетів: економічне зростання, ефективне врядування, розвиток людського капіталу, встановлення верховенства права і боротьба з корупцією, безпека та оборона.

“Цей план передбачає, що конкретно ми зробимо в економіці, щоб вона зростала, як буде покращене врядування у нашій країні, що будемо робити у секторі безпеки і оборони, як ми будемо розвивати людський капітал, як ми будемо надавати сервіси, як будемо підвищувати соціальні стандарти, як люди будуть отримувати заробітні плати”, – сказав прем’єр.

Як писала “Новинарня“, Верховна Рада 21 грудня ухвалила закон про державний бюджет України на 2017 рік.
Документ передбачає доходи бюджету на наступний рік у сумі понад 721 мільярд гривень, видатки – більш ніж 790 мільярдів гривень.
Прожитковий мінімум на одну особу з 1 січня пропонується встановити у сумі 1544 гривні (1700 – з 1 грудня), мінімальну заробітну плату у місячному розмірі – 3200 гривень (з 1 січня).

26 грудня президент Петро Порошенко підписав закон про держбюджет-17, підкресливши зростання видатків на армію.

28 грудня Верховна Рада оприлюднила закон про держбюджет-2017 на своєму сайті.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна