Провал агента Н. Керівники “ДНР” навіть не знали, кого їм наказала обміняти Москва “для Савченко”. ВІДЕО

 

Звільнення двох жінок з полону “ДНР”, про яке домовилася депутатка Надія Савченко, керувалося безпосередньо з Москви, а керівники ОРДЛО навіть не знали, хто такі Анжеліка Преснякова та Ольга Сворак, щодо яких заздалегідь з’явилося офіційне повідомлення.
Про це йдеться у записі телефонної розмови керівника департаменту інформаційної політики та зв’язків з громадськістю адміністрації ватажка “ДНР” Олени Алєксєєвої із кореспондентом російського пропагандистського каналу LifeNews, яку виклали в YouTube.

На запитання кореспондента LifeNews, “хто це такі – Анжеліка Преснякова і Ольга Сворак?”, заява щодо долі яких з’явилася на луганському сайті ЛІЦ, речниця апарату “глави ДНР” сказала: “Я не знаю, хто це. Я зараз з Москвою сварюся. Тому що ці заяви навіть не довели до нашого відома”.

Також Алєксєєва визнала, що не знає, коли відбуватиметься обмін.




Відео в мережу виклав користувач “Василь Чумак”, оформлення подібне до роликів із записами від СБУ.

Як відомо, 26 грудня з’явилася інформація, нібито про передачу українській стороні Преснякової і Сворак домовилася Надія Савченко на сепаратних переговорах із ватажками бойовиків Олександр Захарченком та Ігорем Плотницьким.
27 грудня цих жінок забрав у “ДНР” соратник Савченко Володимир Рубан і доправив на підконтрольну Україні територію.

Читайте також:
“ДНРівці” передали Рубану двох жінок-заручниць, Сворак і Преснякову. ХТО ЦЕ ТАКІ

Савченко про свої переговори з ватажками “ДНР/ЛНР”:
“Людей потрібно забирати, війну – закінчувати”

Проект Савченко: хто і що за ним стоїть

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна