Окупаційна влада Криму продала “віджате” майно Коломойського вже на 1,5 мільярда

 

Влада окупованого Криму виручила від продажу раніше націоналізованого майна українського олігарха Ігоря Коломойського понад 1,5 мільярда рублів (647,82 млн. грн.). Про це повідомила міністр майнових і земельних відносин окупаційного уряду Криму Анна Анюхіна, передає “РИА Новости“.

“Цьогоріч було продано майно санаторію “Форос” – це приблизно 1 мільярд 200 мільйонів (рублів). Ця сума повністю перерахована вкладникам. Після цього було продано ще п’ять комерційних об’єктів на суму 304 мільйони рублів”, – сказала Анюхіна.

Вона також повідомила, що на сьогодні готові до продажу ще близько десяти об’єктів, які виставлять на аукціон у першому кварталі 2017 року.

“Вісім з них – це нежитлові й житлові приміщення. Щодо об’єктів будуть повторно проводитися аукціони, тому що не на всі об’єкти відразу знаходяться покупці. Початкова вартість всіх десяти об’єктів приблизно 460 мільйонів рублів”, – додала Анюхіна.

Як відомо, російський парламент Криму у вересні 2014 року прийняв рішення про “націоналізацію” майна Коломойського, яке знаходиться на території анексованого РФ Криму.

3 лютого ц.р. відбувся аукціон з продажу майнового комплексу ялтинського санаторію “Форос”, що належить структурам Коломойського. Переможцем торгів стала Федерація профспілок Республіки Татарстан”, яка купила санаторій “Форос” за 1,429 млрд. руб.

Читайте також:
Луценко передав НАБУ справу проти Кучми та Коломойського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна