Знайдений застреленим ще один російський дипломат, – ЗМІ

 

У Москві знайдений застреленим начальник відділу латиноамериканського департаменту МЗС Росії Петро Польшиков. Про це інформує “Новинарня” з посиланням на канал РЕН ТВ. Зазначається, що офіційно ця інформація наразі не підтверджена.

“Його тіло з вогнепальним пораненням в голову було знайдено в квартирі. За деякими даними, на місці виявлено дві гільзи від травматичного пістолета”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що в квартирі, де виявлено тіло, перебувала дружина чоловіка. Крім того, у ході обшуку, під мийкою в кухні, була знайдена вогнепальна зброя.

Наразі розглядаються дві версії події – суїцид і вбивство.

На одному із фото Петра Польшикова, якими поділилися російські ЗМІ, дипломат стоїть на тлі рекламного календаря Блоку Тимошенко за 2009 рік із написом “Україна Сильна”.

petr-polshikov

 

Як відомо, 19 грудня в ході виступу на відкритті виставки “Росія очима турків”, організованої посольством Росії в Анкарі й муніципалітетом району Чанкая, було скоєно напад на посла Росії в Туреччині Андрія Карлова.

Молодий чоловік у чорному костюмі, який пройшов на виставку як охоронець, кілька разів вистрелив у Карлова і вигукував гасла “Це вам помста за Алеппо й Сирію!”, “Аллах акбар!”.
Посол помер від поранень. Нападника було вбито поліцією.

Пізніше стало відомо, що чоловік, який вбив російського посла у Туреччині, Мевлют Мерт Алтинташ, працював у поліції Анкари.

Президенти РФ Володимир Путін і Туреччини реджеп Таїп Ердоган зробили заяви щодо вбивства Карлова.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна