В зоні проведення АТО знову гаряче, бойовики гатять із важкої зброї

 

Протягом минулої доби, 19 грудня, російсько-терористичні війська загалом 47 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО.

Бойовики вели обстріли на всіх напрямках. Найбільше, вже традиційно, – на Маріупольському.
Зі 122-міліметрової артилерії тут були обстріляні Широкине та Водяне. Широкине протягом доби потрапляло під вогонь 120 та 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП і танків. Мінометних обстрілів також зазнали наші позиції в районі Новотроїцького, Мар’їнки і Талаківки.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 120 та 82 мм було обстріляне Кримське. З гранатометів – Новоолександрівка, Лобачеве, Кримське та Станиця Луганська. По Станиці Луганській вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку окупанти зі 122-міліметрової артилерії та 82-міліметрових мінометів обстрілювали Луганське. Під вогонь мінометів різних калібрів також потрапила Авдіївка, а поблизу Зайцевого ворог вів вогонь з гранатометів. 

Як повідомляла “Новинарня“, напередодні сили АТО вели запеклий бій із окупантами на Світлодарській дузі. Внаслідок ворожих обстрілів із важкого озброєння щонайменше п’ятеро українських військовослужбовців загинули та 16 отримали поранення й ушкодження.

Ще один боєць, за даними ЗМІ, вважається зниклим безвісти.

Читайте також:
Перемога під Світлодарськом. “Цей б***ський ліс, з якого нас крили, нарешті наш!”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна