На Донеччині затримали молоду матір, яка воювала за “ДНР” і приїхала зареєструвати дитину

 

Співробітники поліції Бахмута (Донецька область) на КПВВ “Майорськ” затримали 28-річну жінку з маленькою дитиною. Прямувала вона в Єнакієве (окупована територія), була в гостях у родичів. Але при перевірці виявилося, що в період із жовтня 2014 року по березень 2015 року проходила “службу” в “2-му мотострілецькому батальйоні 3-ї окремої мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу ДНР”. Жінку затримали.
Про це повідомив у “Фейсбуці” начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області Вячеслав Аброськін.

“Уже при більш докладній бесіді жінка намагалася виправдати свою “службу в ДНР” – сама сирота, не було роботи, а відповідно, і коштів на проживання. Пішла на так звану “службу” лише щоб вижити. Отримувала “зарплату” 15 тисяч рублів”, – розповів начальник поліції обалсті.

За словами жінки, після народження дитини службу вона покинула. Коли випала нагода, виїхала на територію підконтрольну Україні, щоб зареєструвати дитину. Незважаючи на “службу” в бандитської псевдореспубліці, зізналася, що бачить життя своєї дитини з документами громадянина України.

“І така історія вже далеко не перша. Поза законом на території так званої “супердержави” проживають тисячі людей без документів і будь-яких перспектив на майбутнє.
Що стосується бурхливої діяльності цієї юної особи – “воїна ДНР”, то звичайно, будемо ще розбиратися”, – написав Аброськін.

Читайте також:
На Харківщині затримали жінку, яка торгувала автоматами Калашникова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна