У результаті теракту в Туреччині загинуло щонайменше 13 людей

 

У місті Кайсері, що в Центральній Туреччині, в результаті теракту загинули 13 і отримали поранення щонайменше 48 людей. Усі загиблі – військові, повідомляє турецька інформагенція агентство Anadolu.

За інформацією турецької армії, вибух стався неподалік університетського містечка: замінований автомобіль злетів у повітря, коли поруч проїздив автобус із військовослужбовцями. Губернатор Кайсері Сулейман Камджі повідомив, що вибух організував терорист-смертник.

Віце-прем’єр-міністр Туреччини Вейсі Кайнак також назвав вибух терактом. Уряд Туреччини збирається на екстрене засідання у зв’язку з атакою.

Як повідомило посольство України в Туреччині, українських громадян серед загиблих та постраждалих немає.

Теракт у Кайсері було скоєно через тиждень після того, як 11 грудня у Стамбулі в районі Бешикташ, неподалік стадіону Vodafone Arena, внаслідок двох вибухів загинуло 44 людини.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна