Бойовики “ЛНР” складають список проукраїнських мешканців

 

Безпекові структури бойовиків Луганщини ведуть реєстр мешканців ОРЛО, які “співчувають Україні”. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на оперативні дані групи “Інформаційний спротив”, які поширив нардеп Дмитро Тимчук.

“У «МГБ (міністерстві держбезпеки) ЛНР» складають списки проукраїнські налаштованих громадян. Ступінь «проукраїнської налаштованості» визначається співробітниками «МГБ» в місцевих структурних підрозділах на свій розсуд, використовуються поняття «неблагонадійних» і «співчуваючих Україні» громадян”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в списках потрібно вказувати перелік рухомого і нерухомого майна, який належить згаданим підозрюваним особам.

“Інформспротив” також зазначає, що представники “МГБ” так званої “Донецької народної республіки” провели обшуки та вилучили комп’ютерну техніку в місцях постійної дислокації підрозділів “3-ї окремої мотострілецької бригади” “армії ДНР”.
Обшуки пов’язані з підозрою бойовиків підрозділу у співпраці зі спецслужбами України.

Читайте також:
Бойовики “ЛНР” конфіскують у населення нелегальну зброю: ПТРК, ПЗРК, “Гради”

В Луганську “МДБ” бойовиків арештувало проукраїнських фанатів “Зорі”, шиють “держзраду”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна