Турчинов – про “суд на Майданом” у Москві: Це маразм тиранії

 

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Турчинов назвав “маразмом тиранії” початок розгляду у московському суді “державного перевороту” в Україні. Як повідомляє “Новинарня“, про це він написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Початок розгляду в московському суді питання щодо визнання подій в Україні 2014 року державним переворотом – це черговий маразм тиранії, що переживає соціально-економічну і інтелектуальну кризу.
Позов з такою постановкою питання більш професійно може бути розглянутий в московській психіатричній лікарні, де знаходяться більш фахові спеціалісти з цієї, такої важливої для кремлівських психопатів, проблеми”, – заявив Турчинов.

Як інформувала “Новинарня“, у Москві Дорогомиловський суд із 15 грудня розглядає справу “про встановлення факту державного перевороту в Україні в 2014 році”. Відповідний позов подав екс-депутат Верховної Ради Володимир Олійник, який втік до РФ слідом за екс-президентом Януковичем.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна