Бойовики “ДНР” відкрили вогонь по людях на КПВВ “Майорськ”, є жертви

 

Бойовики “ДНР” відкрили вогонь по людях, які перебувають у черзі на КПВВ “Майорск”, відтак одна людина загинула, ще одна була поранена. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Зазначається, що близько 9-ї години ранку 14 грудня російсько-терористичні війська відкрили вогонь зі стрілецької зброї в напрямку контрольного поста “Майорськ” поряд з однойменним КПВВ. В цей час на дорожньому коридорі люди прямували через лінію розмежування.

“В результаті обстрілу, в 50 метрах від контрольного поста, кулі терористів потрапили і в цивільних осіб. Як з’ясувалося, один чоловік отримав поранення в плече, а іншому російські найманці завдали смертельне поранення в голову”, – йдеться в повідомленні ДПСУ.

Пропускні операції на даному напрямку припинені, прикордонники вивели з лінії вогню людей, які перебували на в’їзд з неконтрольованої території.

Швидка надала пораненому чоловікові медичну допомогу, його стан здоров’я задовільний. Крім того, лікарями констатовано смерть іншого потерпілого.

Як відомо, сьогодні зранку на КПВВ “Майорськ” в черзі перебували 6160 осіб та 1 105 автомобілів.

Як інформувала “Новинарня“, минулої ночі внаслідок обстрілу КПВВ “Станиця Луганська” було поранено прикордонника.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна