Конкурсна комісія обрала держсекретарем Кабміну Бондаренка

 

Конкурсна комісія з питань вищого корпусу державної служби обрала Володимира Бондаренка державним секретарем Кабінету Міністрів. Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії у вівторок, 13 грудня, повідомляють “Українські новини”.

Наразі Бондаренко є першим заступником міністра Кабміну.

Володимир Бондаренко народився 28 листопада 1981 року, у 2003 році закінчив Національний транспортний університет, а в 2009 році – Національну академію державного управління при президентові України.
З 2000 по 2002 рік – технік, старший технік науково-виробничого підприємства “Інжнауктранс”.
З 2002 по 2003 рік – менеджер дочірнього підприємства “Науково-виробничий центр “Композит”.
З 2004 по 2010 рік – головний спеціаліст, начальник відділу департаменту розвитку та координації систем транспорту та зв’язку, начальник відділу з питань підготовки транспортно-дорожньої галузі та сфери інформатизації до проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу Міністерства транспорту і зв’язку.
З 2010 по 2013 рік – начальник відділу, начальник відділу департаменту інфраструктури Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні Євро-2012 і реалізації інфраструктурних проектів.
З червня по жовтень 2013 року – заступник директора департаменту розвитку доріг – начальник відділу розвитку доріг та підготовки до Євро-2012 Державного агентства автомобільних доріг.
З жовтня 2013 по лютий 2015 року – завідуючий сектором департаменту фахової експертизи, головний спеціаліст, відповідальний секретар урядового комітету Управління експертизи дотримання регламентних норм і організації засідань Кабміну секретаріату уряду.

З лютого по липень 2015 року – радник голови Верховної Ради Володимира Гройсмана.

З липня 2015 по серпень 2016 року – заступник керівника апарату Верховної Ради – керівника головного організаційного управління.

У 2015 році Бондаренко задекларував 173 тис. гривень доходів.

Також конкурсна комісія обрала резервним кандидатом Володимира Федорчука, який протягом року має право бути призначеним держсекретарем, якщо Бондаренко відмовиться від посади або виникне форс-мажор. Федорчук є заступником міністра Кабміну.

Раніше конкурсна комісія не обрала першого заступника державного секретаря Кабміну, тому що жоден із кандидатів не набрав необхідної мінімальної кількості балів, і попросила уряд оголосити повторний конкурс.

Як відомо, раніше Кабмін оголосив конкурси на держсекретарів 18 міністерств, а також держсекретаря уряду, першого заступника держсекретаря й 4 заступників держсекретарів.
Конкурсна комісія допустила 12 претендентів на посаду держсекретаря Кабміну, 9 – на першого заступника держсекретаря Кабміну й 31 – на заступників.

Заробітна плата держсекретаря Кабміну буде складатися з посадового окладу – 13 267 гривень, а також низки надбавок, першого заступника – 12 320 гривень і надбавок, у заступників – 11 372 гривні й надбавок.

До призначення держсекретарів їхні повноваження виконують заступники міністрів – керівники апарату, але не довше, ніж до 1 січня 2017 року.

У грудні 2015 року Верховна Рада впровадила інститут держсекретарів.

Читайте також:
Глави МОЗ та Мінінфраструктури повстали проти відібраних для них кандидатів
на посади держсекретарів

Конкурсна комісія обрала держсекретарем Мінінфраструктури подільника Каськіва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна