На Харківщині пес знайшов мертвим демобілізованого учасника АТО

 

На Харківщині виявили тіло демобілізованого учасника АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-служб ГУ Нацполіці в області.

Зазначається, що повідомив про подію до Золочівського відділення поліції 10 грудня о 08:30 місцевий чоловік та розповів, що його пес приніс до дому людські останки.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поблизу села Цапівка Золочівського району правоохоронці знайшли тіло людини, одягненої в камуфляжний одяг.

Інформацію про цей факт повідомлено до Військової прокуратури Харківської області. Встановлено особу загиблого. Ним виявися 54-річний житель Великобурлуцького району. Чоловік в жовтні поточного року був демобілізований з військової частини.

За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини події.

Читайте також:
У Києві знайдено мертвим російського журналіста з сайту “Новий регіон”. За ознаками – самогубство

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна