Особистий охоронець Авакова купив собі нову “Тойоту” й отримав нагородну зброю, – ЗМІ

Юрій Соболта разом із шефом

Юрій Соболта разом із шефом

Офіцер Нацгвардії Юрій Соболта, який на публічних заходах супроводжує міністра МВС Арсена Авакова, купив Toyota Camry 2016 року випуску та отримав в подарунок від міністра зброю. Про це пишуть “Наші гроші“.

Юрія Соболту в ЗМІ називають особистим охоронцем Авакова. Офіційно він працює на посаді старшого офіцера служби адміністративно-аналітичної роботи апарату командувача Національної гвардії України.

З 2009 року Соболта проходив службу в МВС, зокрема у спецпідрозділі “Барс”. Через кілька тижнів після призначення міністром внутрішніх справ Аваков нагородив Соболту пістолетом “Форт 17-05” (наказ №3625 від 28.03.2014).

Через рік, в травні 2015, Аваков нагородив охоронця пістолетом-кулеметом “Форт-224” калібру 9х19 мм “за особливі заслуги у захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, зразкове виконання службового та громадянського обов’язку, виявлені при цьому честь і доблесть”.

Влітку цього року Юрій Соболта купив новеньку машину – Toyota Camry 2016 р. в. На сайтах продажу машин така машина коштує близько $40 тис.

Читайте також:
Аваков подарував Яценюку кулемет “Максим” з правом носіння

Учасники акції “АвакOFF!” привезли під паркан Авакова старі рюкзаки й запалили. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна