За три дні знищено 14 бойовиків, – речник АТО

 

За минулу добу, 8 грудня, в зоні проведення антитерористичної операції ніхто з українських бійців не загинув, але двоє військових були поранені. Про це повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Як зазначав раніше заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко у соцмережі, двоє військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілу поблизу смт Новотошківське.

Також полковник Лисенко оприлюднив інформацію розвідки про серйозні втрати серед бойовиків за останні три дні. Загалом за цей час загинули 14 бойовиків. У так званому “11-му полку”, який регулярно і безуспішно намагається опанувати Авдіївську промзону, загинули 11 бойовиків. Ще троє знищених членів НЗФ – із так званої “7-ї бригади” противника, яка дислокується на Луганському напрямку.

Лисенко визнав, що на Маріупольському напрямі бойова активність противника вчора була дещо меншою порівняно з попередніми днями. Удень бандформування відкривали вогонь з мінометів уздовж лінії фронту Водяне-Широкине, випустивши 40 мін. У Водяному ворог застосував вогонь із бронетехніки. Також у Красногорівці, Мар’їнці й Талаківці ворог провів по одній збройній провокації.

“Наші військові відкривали у відповідь вогонь”, – заявив речник МОУ.

Читайте також:
8 грудня: бойовики надалі зменшують інтенсивність обстрілів позицій сил АТО

Загиблі в листопаді – поіменно. Подивіться їм в очі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна