Клімкін: Санкції проти РФ мають зберігатися аж до повернення Криму

 

Міністр закордонних прав України Павло Клімкін наголосив на необхідності зберігати чинні санкції проти Російської Федерації, аж доки не буде відновлений суверенітет України в Криму та Севастополі. Про це він заявив у виступі на засіданні ОБСЄ в Гамбурзі на рівні глав МЗС, повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Європейську правду”.

“Конфлікт, створений та підживлюваний Росією, не буде вирішений, доки Росія не забереться не лише з Донбасу, але також з Криму та з Севастополя, які лишаються складовою частиною України. Ми не можемо жертвувати та поступатися ключовими принципами”, – заявив Клімкін.

Він підкреслив, що санкції мають вплив на РФ, і тому їх необхідно зберігати.

“Поєднання санкцій та тиску на Росію обмежили Росію, але ця держава не припиняє агресію. Санкції мають лишатися доки Росія не забереться з Української землі”, – наголосив глава МЗС України.

Читайте також:
У Гамбурзі відкрився саміт міністрів закордонних справ ОБСЄ. Головні теми – Україна та Сирія

Євросоюз може продовжити санкції проти РФ ще в грудні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна