У Львові на честь 25-річчя ЗСУ відбувся Марш захисників України

 

У Львові у вівторок, 6 грудня, відбувся “Марш захисників України” на честь 25-ї річниці створення Збройних сил України. Центром міста пройшли військовослужбовці, учасники АТО всіх хвиль мобілізації та волонтери, повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Громадське радіо“.

До параду була залучена військова техніка та автомобілі, якими волонтери доправляють допомогу на Схід допомогу.

Участь у параді взяли участь близько тисячі військовослужбовців та резервістів: підрозділи Збройних сил України, які входять до складу Львівського гарнізону та Львівщини, ліцеїсти, десантники, прикордонники, артилеристи, ракетники, танкісти, піхотинці, армійська авіація, представники Національної гвардії, Військова служба правопорядку, учасники АТО.

Святкування Дня Збройних сил України у Львові розпочалося зі вшанування загиблих бійців АТО на Личаківському кладовищі та святкової літургії у гарнізонному храмі Петра і Павла.

Читайте також:
Не сексизм, а патріотизм. Історія дівчини-курсантки з нашумілого фото

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна