Учасники акції “АвакOFF!” привезли під паркан Авакова старі рюкзаки й запалили. ФОТО

 

Активісти громадської організації “Автомайдан” в неділю, 4 грудня, провели акцію протесту “АвакOFF!” під приватним помешканням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на Київщині. Активісти вимагали відставки глави МВС, повідомляє “Новинарня” з посиланням на “Автомайдан“.

На паркані активісти повісили плакати “Авакова у отставку”, “З наплічником на вихід”, “АвакOFF!” і запалили піротехнічні засоби.

avakoff-5

Учасники пікету також привезли і скинули під помешканням Авакова старі рюкзаки – як натяк на корупційну справу сім’ї міністра про рюкзаки для МВС.

Як інформувала “Новинарня“, дана акція була запланована наприкінці листопада і не пов’язана з трагедією, яка сталася цієї ночі на Київщині, коли внаслідок “дружньої” перестрілки загинуло 5 поліцейських. 

“Автомайданівці” вимагають відставки Авакова, оскільки вважають його відповідальним “за провал процесу атестації співробітників поліції,  реформування Національної поліції та системи МВС загалом”.

avakoff-2 avakoff-3 avakoff-4
<
>
Акція протесту АвакOFF! 4 грудня. Фото: ФБ Автомайдан

Учасники акції виїхали кількома десятками автомобілів з українською символікою.

“Це була наша перша акція із серії “АвакOFF!” Далі буде” – заявив “Автомайдан”.

Аргументи “Автомайдану” за відставку глави МВС читайте в матеріалі:
Автомайдан у неділю збирає акцію АвакOFF! за відставку глави МВС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна