Причіп КамАЗа врізався в маршрутку. У Нацполіції розповіли подробиці ДТП з п’ятьма загиблими

 

У поліції розповіли про подробиці смертельної ДТП на Дніпропетровщині, внаслідок якої загинули п’ять людей, а семеро дістали поранення.

Аварія сталася в п’ятницю, 2 грудня, близько 9-ї години вечора на трасі між селом Чумаки і Зоря. Дорогою рухалася маршрутка “Мерседес”, по зустрічній їхав КамАЗ, у якого відчепився причіп, навантажений кукурудзою. Причіп занесло, і він врізався у мікроавтобус. Про це повідомила УНН речник ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Накразі допитані два водії. За словами водія маршрутки, він перевозив 17 пасажирів.

Водій фури стверджує, що не знає, як це могло статись, що все було в порядку, за станом автомобіля слідкував.

“Все це ми будемо з’ясовувати в рамках дослідження, в рамках експертиз”, – розповіла Старчевська.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб”), санкція передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Напередодні до 6-ї міської лікарні Дніпра було доставлено сімох постраждалих у ДТП. Двоє знаходяться у реанімації, двоє – у відділенні у стані середнього ступеню важкості. Двох із важкими черепно-мозковими травмами перевели до лікарні ім. Мечникова. Одну людину виписали додому.

Читайте також:
На Миколаївщині в ДТП загинули четверо військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна