Торецьк нарешті отримав воду

 

Близько 16-ї години в п’ятницю, 2 грудня, ремонтна бригада завершила відновлення магістрального водопроводу до Торецька. У суботу місто отримає воду після восьми днів аварії. Про це повідомив у соцмережі голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський.

“Вода вже пішла по трубопроводу. Щоправда, близько 15:30 проросійські бойовики несподівано розпочали стрілянину в районі проведення робіт. У терміновому порядку ми змушені були зв’язуватись із російським представництвом Спільного координаційного центру з припинення вогню. В результаті стрілянина припинилась, і наші ремонтники успішно завершили роботу”, – написав він.

“Мешканці вже завтра до кінця дня отримають воду у своїх помешканнях, оскільки технологічно потрібен певний час для того, щоб вода наповнила резервуари станції та мережу”, – додав Жебрівський.

Голова області висловив подяку ремонтній бригаді комунального підприємства, міським службам та підрозділам ДСНС за оперативну і злагоджену роботу.

Як відомо, 23 листопада, внаслідок бойових дій біля міста Торецьк (Донецька область) було пошкоджено ділянку водоводу діаметром 900 мм “Горлівка – Торецьк”, відтак сталося повне припинення водопостачання міст Торецьк, Залізне, селища міського типу Північне Донецької області та виникла загроза припинення теплопостачання до об’єктів інфраструктури та населення.
Бойовики шість днів не давали доступу ремонтникам.

Читайте також:
У Торецьку розмінували підходи та ремонтують розстріляний водогін

Через борг 124 млн. Україна відключила водопостачання ОРЛО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна