Нагадаємо, що в квітні російсько-канадському журналісту Савіку Шустеру анулювали дозвіл на роботу в Україні. В Держслужбі зайнятості пояснили це тим, що щодо Шустера розслідується кримінальне провадження про ухилення від сплати податків.
Після цього Шустер оголосив голодування й організував масову кампанію на свій захист, на його користь висловився зокрема президент Петро Порошенко.
Київський окружний адміністративний суд та Київський апеляційний адміністративний суд анулювали рішення Київського міського центру зайнятості та підтвердили право Савіка Шустера на роботу в Україні.
У листопаді з’явилася інформація, що Печерський районний суд Києва в закритому судовому засіданні ухвалив рішення провести обшук у будинку Савіка Шустера і на його студії.

Своє політичне ток-шоу в Україні Савік Шустер веде з 2005 року, відтоді працював на різних каналах. У 2012 році отримав від президента Януковича звання “заслужений журналіст України”. У 2015 році започаткував власний канал 3s.tv на базі ТОВ “Савік Шустер Студія”.

Читайте також:
Шустер вигнав зі студії Лещенка, бо така вимога Тимошенко. Пояснення сторін