В окупованому Криму з’явилася “вулиця Героїв Небесної сотні” під синьо-жовтим прапором

 

Окупаційна влада погрожує поліцією кримчанину Володимиру Балуху, який розмістив на своєму будинку табличку “Вулиця Героїв Небесної сотні, 18”. Про це повідомляє Кримська правозахисна група.

Балух, який живе у смт Роздольне (територія анексованої АР Криму) розмістив табличку 29 листопада. За його словами, того ж дня до нього приїхав голова сільради Віталій Степанюк із двома помічниками та зажадав зняти вказівник.

“Степанюк сказав, що табличку я розмістив незаконно, він натякнув на моє майбутнє спілкування з поліцією”, – розповів Балух.

При цьому на будинку Володимира залишається синьо-жовтий прапор.

Володимир Балух

Володимир Балух

Як відомо, раніше Балух раніше піддавався переслідуванню з боку окупаційною влади в адміністративному та кримінальному порядку через прапор України на даху. В будинку Балуха та його родичів співробітники російської поліції провели два обшуки.

За надуманим обвинуваченням окупаційний суд визнав Володимира Балуха винним “в образі представника влади” і повторно засудив до 320 годин обов’язкових робіт.

Читайте також:
Окупанти в Криму вдруге засудили українця за синьо-жовтий прапор біля хати

Розрив окупаційної пропаганди. В Білогірському районі Криму мовить лише українське ТБ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна