Україна не відмовиться від ракетних навчань над Кримом, попри погрози Росії

 

Речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що Україна на своїй національній території буде проводити всі іспити, а також бойові випробування та навчання. І ніхто не буде нам вказувати, що нам тут робити. Так на брифінгу Лисенко прокоментував погрози Росії завдати ракетного удару у відповідь на ракетні навчання України у Криму, інформує “Новинарня“.

“Україна суверенна правова держава, всі бойові навчання та випробування суворо в плановому порядку. Все, що стосується міжнародних договорів та попереджень Україна виконує у відповідності до цих норм. і все, що заплановано, буде обов’язково проведено. Все, що стосується погроз і таке інше, не може завадити тим планам, які ЗСУ та військові конструктори будуть проводити на території суверенної України” – сказав він.

Читайте також:
“Борзіємо”. Україна заявила про випробування новітніх ракет над окупованою територією

Росія може завдати ракетний удар у відповідь на українські навчання, – Міноборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна