Миколаївського депутата-екс-комуніста притягують за образу Державного Прапора. ВІДЕО

 

Депутат Миколаївської обласної ради від партії “Нова держава” (екс-КПУ) Микола Скорий отримав від прокуратури повістку про виклик на допит з приводу його негативних висловлювань стосовно державного прапора. Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної прокуратури.

Колишнього комуніста викликають на допит до СБУ 2 грудня.

“Як стало відомо зі ЗМІ, 29 листопада 2016 року, під час засідання постійної депутатської комісії [облради] з питань аграрної політики, земельних відносин та соціального розвитку села депутат Миколаївської обласної ради Скорий М.В. негативно висловлювався щодо прапора, називаючи його «бандерівським»”, – ідеться в повідомленні прокуратури.

У відомстві нагадали, що йдеться саме про того депутата, який рік тому на сесії Миколаївської облради не встав під час виконання Державного Гімну України.

Відеозапис виступу депутата Скорого поширило на каналі YouTube видання “НикВести”.

Микола Скорий Миколаїв

Микола Скорий виступає

“Коли я дивлюся на той бандерівський прапор, я його не рву, але ви мене повинні зрозуміти… Ото стріляли вони там, потім патріоти ці стояли, теж трималися за серце, а потім руку до сонця, ви знаєте цей жест…

Ви хочете, щоб у вас був цей прапор – хай буде. Німців з цим прапором у Львові зустрічали.

Я комуніст, у мене є своя партія і свої прапори. Я не чіпаю ваш прапор і гімн, якщо вам подобається – я не заперечую. Це ваш прапор. Це моя думка”, – емоційно заявляв на засіданні депутат Микола Скорий (українською мовою).

Читайте також:
В окупованому Криму з’явилася “вулиця Героїв Небесної сотні” під синьо-жовтим прапором

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.