Чиновників з одеського “Військторгсервісу” відправили під арешт

 

Приморський суд Одеси взяв під варту двох чиновників місцевої філії державного концерну Міноборони “Військторгсервіс”, яких затримали на хабарі. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

В якості альтернативи утриманню за ґратами СІЗО суд визначив можливість внесення застави в розмірі 4 млн. 134 тис. грн для кожного.

Працівники СБУ затримали чиновників 25 листопада при отриманні частини хабара в одному з ресторанів Одеси. Представники “Військторгсервісу” просили у 45 підприємців по 20 тисяч доларів за переоформлення договорів оренди торгових майданчиків на ринку “7-й кілометр”.

Під час обшуків вдома у одного з фігурантів справи, який до призначення на посаду в серпні 2016 протягом майже 10 років вважався безробітним, правоохоронці знайшли 77 тисяч доларів США і 20 тисяч євро. У іншого підозрюваного знайшли 47 тисяч доларів.

На отримані кошти накладено арешт з метою подальшої конфіскації.

Читайте також:
В Одесі затримали підполковника поліції, який за хабар оформляв дозволи на зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна