У Торецьку розмінували підходи та ремонтують розстріляний водогін

 

У Торецьку (колишній Дзержинськ) Донецької області сапери розмінували під’їзд до пошкодженої ділянки водогону. Про це повідомив у соцмережі голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

“Щодо відновлення водогону в Торецьку. Зранку працювали сапери, розмінували під’їзд до ділянки та територію. Ремонтні бригади розпочали роботу. Сьогодні зроблено усі підготовчі роботи. Завтра ремонтники приступають до заміни пошкодженої ділянки”, – написав Жебрівський.

За його словами, потрібно замінити 4 метри водогінної труби.

“Одночасно, користуючись режимом припинення вогню, наші ремонтники ліквідують ще кілька давніших проривів, зроблених літом та восени, до яких досі не було доступу”, – зазначив голова ВЦА.

Жебрівський вважає, що якщо не буде форс-мажорів, то за два дні роботу водогону відновлять.

“Станом на цю годину до теплопостачання залишилось підключити ще два житлові будинки. Ремонтники продовжують працювати. До вечора тепло піде й у ці помешкання”, – написав він.

Як відомо, 23 листопада, внаслідок бойових дій біля міста Торецьк було пошкоджено ділянку водоводу діаметром 900 мм “Горлівка – Торецьк”, внаслідок чого сталося повне припинення водопостачання міст Торецьк, Залізне, селища міського типу Північне Донецької області та виникла загроза припинення теплопостачання до об’єктів інфраструктури та населення.

Читайте також:
У Торецьку зруйнували пам’ятний знак загиблим визволителям міста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна