Прокуратура розслідує смерть учениці після уроку фізкультури у Бердянську

 

Вчора, 28 листопада, 12-річна школярка однієї з гімназій Бердянська була доставлена до реанімаційного відділення Бердянської міської лікарні каретою швидкої медичної допомоги з діагнозом “клінічна смерть”. Про цей йдеться в повідомленні прес-служби в Запорізькій області, інформує “Новинарня“.

“Встановлено, що учениці 6 класу під час уроку фізкультури стало зле. Було викликано карету швидкої медичної допомоги та додатково – реанімаційний автомобіль, який і доставив дитину до дитячого реанімаційного відділення міської лікарні для надання медичної допомоги. Після проведення комплексу реанімаційних дій констатовано смерть дівчинки”, – сказано в повідомленні.

За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство) та за ч.2 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя і здоров’я дитини). Наразі досудове розслідування триває.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна