До Сущенка в Лефортово не пустили священика УПЦ КП: “у них достатньо РПЦ…”

 

Священик Української православної церкви Київського патріархату не зміг висповідати Романа Сущенка – українського журналіста, якого незаконно утримують у СІЗО в Москві.
Про це повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці” Святослав Скороход, священик УПЦ КП, який служить у Підмосков’ї.

“Сьогодні (28 листопада) мені було відмовлено у звершенні таїнств сповіді та святого причастя над нашим журналістом Романом Сущенком, який незаконно утримується в “Лефортово”. Про це нам сповістив його адвокат Марк Фейгін”, – розповів отець Меркурій (Святослав Скороход).

“Нагадаю, що декілька тижнів тому на прохання самого Романа ми та Марк Захарович звернулись до керівництва Лефортовської в’язниці, аби звершувати духовну опіку над вірним нашої Української Церкви, але сьогодні нам в цьому було відмовлено. Мовляв, у них достатньо священиків РПЦ МП”, – додав священик.

Нагадаємо, 28 листопада арешт незаконно затриманого Сущенка московський суд продовжив до кінця січня 2017 року.

Читайте також:
Сущенко написав листа Порошенку і просить опіки священика УПЦ КП

Сущенка можуть обмніяти на російського розвідника, – адвокат21.11.2016

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна