За день у зоні АТО найбільше стріляли під Маріуполем

 

З початку доби 28 листопада до 18:00 у зоні проведення АТО зафіксовано загалом 20 обстрілів з боку незаконних збройних формувань. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

З опівночі і до 18-ї години ворог більшість обстрілів знову зосередив на Маріупольському напрямку.

Нехтуючи Мінськими домовленостями, російсько-окупаційні війська стріляли з мінометів, гранатометів та озброєння БМП по Широкиному, Старогнатівці, Мар’їнці, Талаківці. По Новотроїцькому і Мар’їнці вогонь вів снайпер.

На Луганському напрямку російсько-окупаційний контингент з 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів, зенітних установок та інших видів озброєння бойовики багаторазово обстрілювали Кримське. Також під обстріли потрапила Новоолександрівка.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів різних систем і стрілецької зброї окупанти вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Авдіївки та Луганського.

Читайте також:
Генштаб відповів волонтеру Касьянову: бійці 25-го бату не мають платити за спалений “сепарами” ГАЗ-66

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна