Суд повернув в держвласність ділянки в Києві, де мають побудувати музей Революції Гідності

 

Суд повернув у комунальну власність земельні ділянки на вулиці Інститутській, 3 і на провулку Музейному, 12-14, на яких вивчається можливість будівництва музею-меморіалу Революції Гідності у Києві. Про це на брифінгу заявив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко, повідомляють “Українські новини“.

“Судові спори на території України щодо зазначених земельних ділянок закінчені. Земельні ділянки повернули в комунальну власність”, – сказав Бондаренко.

Він уточнив, що за поданням Генеральної прокуратури скасоване відповідне рішення Київради й документи купівлі-продажу на ці земділянки.

Бондаренко додав, що КМДА звернулася в правоохоронні органи щодо зняття арештів із земділянок на вулиці Інститутській, 3 і на провулку Музейному 12-14, на яких вивчається можливість будівництва музею-меморіалу Революції Гідності.

Читайте також:
Музей Майдану створено. Поки що – без приміщення й фінансування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна