Путін і зараз контролює Януковича

 

Президент Росії Володимир Путін регулярно отримує інформацію про колишнього президента України Віктора Януковича, який від лютого 2014 року перебуває на території РФ.
Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, чи інформують Путіна про судовий процес у справі “Беркута” і про участь в ньому Януковича, передає ТАСС.

“Безумовно, президент [Путін] отримує регулярно інформацію про те, що відбувається навколо Віктора Януковича, які він робить кроки і в яких процесах бере участь”, – заявив Пєсков.

При цьому представник Кремля не зміг відповісти на питання, чи спілкувалися Путін і Янукович останнім часом.

“Я не маю такої інформації”, – сказав він.

Нагадаємо, 28 листопада Янукович у Ростовському обласному суді (РФ) у режимі відеоконференції дає свідчення як свідок Святошинському райсуду Києва у справі про обвинувачення п’ятьох “беркутівців” у вбивстві людей на Майдані.

Читайте також:
Луценко оголосив Януковичу підозру в державній зраді. На черзі Азаров. ВІДЕО

Бенефіс Януковича в суді: у чому він зізнався і про що жалкує

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна