Посадовці військового концерну вимагали від одеських підприємців $900 тис. хабара

 

Співробітники Служби безпеки України затримала посадовців військового концерну за вимагання 900 тисяч доларів з одеських підприємців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства, інформує “Новинарня“.

“Правоохоронці встановили, що чиновники “оцінили” продовження оренди торгівельних майданчиків, які знаходяться на землях Міністерства оборони, на одному з найбільших одеських ринків у двадцять тисяч доларів США за кожну точку. Таку “таксу” за переоформлення договорів вони встановили сорока п’яти місцевим комерсантам”, – сказано в повідомленні.

Правоохоронці затримали хабарників у одному з одеських ресторанів під час отримання від підприємців 75 тисяч доларів.

Під час обшуків за місцем проживання посадовців, оперативники виявили сто двадцять тисяч доларів. Обшуки також відбуваються в інших осіб, які підозрюються в участі у корупційній схемі.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Читайте також:
В Одесі затримали підполковника поліції, який за хабар оформляв дозволи на зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна