Російського розвідника на Донбасі видав бультер’єр

 

Сергій Фіногін – кадровий розвідник із 7-ї російської військової бази (Гудаута, Абхазія, окупована територія Грузії) – перебуває у бойовому відрядженні в місті Горлівка Донецької області України. Його видали фото в соцмережах. Про це повідомляє “Новинарня” з посиланням на дані розвідувальної спільноти InformNapalm.

Фіногін народився 2 серпня 1990 року, родом з Олександрівська Пермського краю РФ.

Волонтери-пошуковці розповіли, що Фіногін строкову військову службу проходив у 2009 році в частинах ВПС/ППО ЗС Росії. З 2014 року – військовослужбовець-контрактник 7-ї російської військової бази (в/ч 09332, Гудаута). Імовірно, служить у роті військової розвідки розвідувального батальйону або ж у розвідвзводі 2-го мотострілецького батальйону.

sergiy-finogin-rf-kuznyetsov-illya

При цьому в соціальних мережах він зареєстрований під вигаданим ім’ям Ілля й прізвищем матері Кузнєцов.

Судячи з фотографій, завантажених в альбом Фіногіна у соцмережах, його бойове відрядження на Донбас почалося в серпні 2016 року.

sergiy-finogin-gorlivka

На одному з фото Фіногін вигулює бультер’єра. “Ідентифіковано місце прогулянки – парк культури і відпочинку ім. Горького в Горлівці, з характерними лавочками і потрісканим асфальтом”, – йдеться в повідомленні.

sergiy-finogin-gorlivka-2

Є в альбомі й інші знімки з горлівським бультер’єром. Вони відносяться до періоду серпень – листопад 2016 року, на них Фіногін позує в статутний формі ЗС РФ (“цифра”) з нарукавною нашивкою у вигляді прапора “ДНР”.

sergiy-finogin-gorlivka-yuliya-abayeva

На іншому фото з Фіногіним-Кузнєцовим – мешканка окупованої Горлівки, мати-одиначка Юлія Михайлівна Абаєва 1991 р.н.
“Примітно, що серед друзів Абаєвої [у соцмережах] виявлена мати нашого фігуранта Фіногіна – Оксана Кузнєцова, що свідчить про серйозність його відносин із молодою горлівчанкою”, – зазначають розслідувачі.

Те, що Сергій Фіногін – кадровий військовослужбовець 7-й в/бази, підтверджує хронологія фотоматеріалів, відповідна переміщенням ща маршрутом: Гудаута (7-ма в/база) – Ростов (полігон Кадамовський) – Донбас (Горлівка). Про те ж говорять і контакти Фіногіна, серед яких велика кількість військових, що проходять службу в окупованій Абхазії”, – зазначають дослідники.

Вдалося з’ясувати, що в обов’язки російських військовослужбовців, які перебувають у “відрядженні” на Донбасі, входить навчання і бойова підготовка місцевих сепаратистів і російських “добровольців”. Про це свідчать фотографії, завантажені 13 серпня і 3 вересня ц.р. в альбом земляка Фіногіна – інструктора бойовиків росіянина Андрія Панишка.

andriy-panishko-gorlivka-bulteryer

Панишко фотографувався з тим самим бультер’єром і на тому ж горлівському дивані, що й Фіногін.

За даними ОСІНТ-дослідників, із 418 військовослужбовців БТГр 7-ї в/бази станом на 7 липня 2016 року на котловому постачанні перебували 288 осіб. Число відсутніх – 130 осіб. Саме стільки бійців підрозділу, за висновком розслідувачів, перебували “у відрядженні” на окупованому Донбасі.




Читайте також:
Розвідка засвітила повну “штатку” мотострілецької роти ЗС РФ з Примор’я,
яка прибула воювати на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна