У Сєвєродонецьку відкрився новий сервісний центр МВС, що відтепер заміняє МРЕВ

 

У місті Сєвєродонецьку Луганської області сьогодні, 23 листопада, відкрився новий сервісний центр МВС, що відтепер заміняє МРЕВ. Центр надаватиме адміністративні послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та обміну посвідчень водія та інші послуги сервісних центрів МВС, інформує прес-служба відомства.

“Це вже четвертий сервісний центр МВС нового зразка. Для нас важливо, аби громадяни на сході України отримували послуги так само якісно, комфортно та спокійно. Сьогодні ми зробили ще один крок на шляху реформи. Наша мета – надавати якісний сервіс без корупції: відкриті офіси, сучасні технології, клієнтоорієнтований персонал, а також моніторинг роботи працівників та зворотній зв’язок”, – зазначає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

У центрі працює електронна черга та інформаційний бокс, є оснащений екзаменаційний клас. Громадян зможуть одночасно обслуговувати семеро адміністраторів.

“У Луганській області пройшла безкоштовна програма стажування. 90% стажерів успішно склали конкурс. Це люди, які мають досвід у сфері обслуговування та не працювали раніше у системі МВС. Ми дуже раді та вдячні жителям Луганської області за активність у реалізації кроків реформи. Оцінити якість роботи нового центру та персонально роботу кожного адміністратора можна буде скориставшись планшетом оцінки якості обслуговування”, – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Читайте також:
Аваков розповів про реформи, які збирається впровадити до кінця року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна