У Раді пропонують зобов’язати всіх держслужбовців проходити тест на наркотики, алкоголь та психологічний стан

 

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, який передбачає проходження всіма держслужбовцями перевірки на наркотики, алкогольну залежність та психологічний стан. Про це написав у “Фейсбуці” лідер Радикальної партії Олег Ляшко, інформує “Новинарня“.

“Разом із Денисом Силантьєвим ми зареєстрували законопроект, щоб усі держслужбовці проходили обстеження на наркотичну, алкогольну залежність і психічний стан. Щоб бути трактористом, людина має пройти медогляд і отримати довідку, а керувати державою може кожен шизофренік, наркоман чи алкоголік. Через таку угашену владу страждають усі українці. Тому ми хочемо покласти цьому край”, – написав він.

Також Ляшко заявив, що готовий добровільно пройти всі обстеження і запропонував  Порошенку, Гройсману, депутатам і міністрам зробити так само.

Доведіть народу, що у вас всі вдома”, – закликав нардеп.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна