Суд Борисполя відмовився арештувати російського банкіра, якого шукає Інтерпол

 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області відмовився тимчасово арештувати колишнього голову ради директорів російського ВАТ “Національний банк “Траст” Іллю Юрова.
Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, передає “Інетрфакс-Україна“.

“Сьогодні було засідання суду. У клопотанні про тимчасовий арешт відмовлено”, – сказали в прес-службі, зазначивши, що прокуратура оскаржить це рішення суду.

Як відомо, 23 листопада прикордонники затримали в аеропорту “Бориспіль” колишнього голову ради директорів російського банку “Траст” Іллю Юрова, який перебуває в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу за запитом правоохоронців РФ.

У грудні 2015 року Тверський суд Москви санкціонував заочний арешт трьох колишніх керівників банку “Траст”, обвинувачених у справі про розкрадання коштів в особливо великому розмірі.

Читайте також:
Нацполіція України погодилася видати РФ жінку, яка скоїла вбивство в Ростові

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна