Підозрілий предмет під КМДА поліція знищила за допомогою робота

 

У Києві між будівлями Центрального універмагу та КМДА правоохоронці зупинили для перевірки чоловіка, в якого був невідомий чорний предмет, та знищили підозрілий предмет за допомогою робота. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в столиці.

Патрульні поліції огородили місце події. Ближче ніж на 50 метрів громадянам підходити не дозволяли. Невідомий предмет знешкодили за допомогою спеціального робота.

“Вміст сумки перехожого не становить загрози”, – заявили в поліції після операції, зазначивши, що вибухівки не виявлено.

Говорячи загалом про ситуацію в центрі Києва в День Гідності та Свободи, начальник Головного управління Національної поліції  Андрій Крищенко зазначив, що для охорони громадського порядку задіяно близько 6 тисяч правоохоронців.

“Посилені групи кінологічної та вибухотехнічної служби. Проводиться поверхнева перевірка. У центральній частині міста створено 12 перевірочних пунктів, де також задіяні кінологи, поліція, металодетектори. Також ми перевіряємо автотранспорт, щоб уникнути провокацій і надати можливість всім бажаючим мирним шляхом провести цей день”, – зазначив він.

Нагадаємо, з нагоди річниці початку Майдану в Києві радикали анонсували “Марш гідності”. Багато вулиць перекриті для руху.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна