СБУ і КОРД звільнили будівлю Харківської ОДА від уявних диверсантів. ВІДЕО

 

Бійці силових структур звільнили будівлю Харківської ОДА, що була захоплена умовною диверсійно-терористичною групою. Як повідомляє прес-центр СБУ, операція була проведена 19 листопада від час всеукраїнських контрдиверсійних навчань.

Звільнення держустанови проводилося бійцями спецпідрозділів СБУ, МВС (КОРД) та Нацгвардії.

diversanti-v-harkivskiy-oda-sbu-mvs-2“Операція була виконана “на відмінно”. Внаслідок швидких та злагоджених дій спецпідрозділів із застосуванням бронетехніки та при підтримці авіації ЗСУ диверсійна група була нейтралізована”, – ідеться в повідомленні.

Як видно з фото й відео, спецпризначенці зокрема штурмували будівлю через вікна, спускаючись із верхніх поверхів.

Керівник контрдиверсійної операції – начальник Управління СБ України в Харківській області полковник Едуард Кріцин зауважив, що “сьогоднішні навчання були динамічними та включали у себе імітацію реальних диверсій. Нові умови, що надходили безпосередньо в процесі тренування, вимагали адекватних дій у відповідь та імпровізацій”.

Фото: СБУ

Фото: СБУ

В СБУ зазначили, що раніше на Харківщині завершилася перша фаза всеукраїнських контрдиверсійних навчань.

Нагадаємо, навесні 2014 року будівлю Харківської ОДА захоплювали реальні сепаратисти та проголошували “ХНР”; тоді її звільнив спецпідрозділ “Ягуар”.

Читайте також:
Сепаратисти, які в 2014 році проголосили в Харківській ОДА “ХНР”, отримали перші вироки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна